Klassieke Puch

Een klassieke Puch is een Oostenrijks merk van bromfietsen, motorfietsen, fietsen en inbouwmotoren. In Nederland is de klassieke Puch vooral bekend door de typische bromfietsen, die vooral in de jaren zestig populair waren. De klassieke Puch is nog steeds zeer gewild, wat natuurlijk niet gek is. Bij Dave’s Classics kunt u terecht voor de reparatie, restauratie, inkoop en verkoop van Puch brommers en onderdelen.

Reparatie klassieke Puch
Het is natuurlijk erg zonde als uw mooie klassieke Puch door een mankement niet meer in perfecte staat verkeert. Geen zorgen! Voor de reparatie van uw klassieke Puch bent u bij Dave’s Classics aan het juiste adres. Hier wordt uw klassieke Puch binnen de kortste keren weer netjes opgelapt en de mankementen worden met zorg en vakmanschap verholpen.

Restauratie klassieke Puch
Heeft u een klassieke Puch gevonden in uw schuur, maar ziet de brommer er niet meer mooi uit? Ook daarvoor kunt u bij Dave’s Classics terecht! Wij restaureren uw klassieke Puch zo zorgvuldig mogelijk en maken alleen gebruik van de beste materialen. Zo zorgen wij bij Dave’s Classics ervoor dat uw klassieke Puch er zo snel mogelijk weer als nieuw uitziet!

Onderdelen klassieke Puch
Is een bepaald onderdeel van uw klassieke Puch stuk? Geen zorgen! Bij Dave’s Classics kunt u een vervangend onderdeel kopen van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Neem een kijkje in ons assortiment op de website of kom eens een keertje bij ons langs. Wij zullen u natuurlijk helpen bij het uitzoeken van het juiste onderdeel en advies op maat geven.

Inkoop klassieke Puch
Bent u de eigenaar van een klassieke Puch brommer, maar wilt u er vanaf? Neem dan contact met ons op, wij zijn zeer geïnteresseerd in uw klassieke Puch! Wij zullen ervoor zorgen dat de overname van uw klassieke Puch brommer goed verloopt.

Verkoop klassieke Puch
Wij van Dave’s Classics zijn de trotse eigenaar van verschillende klassieke Puch-brommers. Natuurlijk kan het voorkomen dat er geen klassieke Puch in ons assortiment te vinden is, ze zijn immers erg gewild. Wilt u weten of er klassieke Puch brommers beschikbaar zijn of wilt u meer informatie over een klassieke Puch? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag zien waarom de Puch brommer zo geweldig is.