Reparatie

Mankeert er iets aan uw YamahaPuch of Vespa en wilt u dit probleem zo snel mogelijk, maar ook zo goed en goedkoop mogelijk, verholpen hebben? Voor service van goede kwaliteit voor de beste prijs bent u bij Dave’s Classics aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw klassieke scooter, brommer of motor binnen de kortste keren weer in perfecte staat verkeert.

Laat het over aan een professional
U wilt uw dierbare klassieke scooter, brommer of motor natuurlijk niet zomaar aan een bedrijf overdragen voor een reparatie. Het is logisch dat u graag zeker wilt weten dat het bedrijf, waar u uw klassieke scooter, brommer of motor naartoe brengt, betrouwbaar en vakkundig is en nauwkeurig te werk gaat. Dave’s Classics verzekert u dat uw klassieke scooter, brommer of motor bij ons in goede handen is. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van reparatie van klassieke scooters, brommers en motoren, kunnen wij u garanderen dat elk mankement verholpen kan worden dankzij onze kennis en beste gereedschappen.

Reparatieproces
Bij het repareren van een klassieke scooter, brommer of motor kan het zijn dat u het fijn vindt om te weten wat er precies met uw klassieker gedaan gaat worden. Wij zullen u van tevoren goed uitleggen wat er precies moet gebeuren, hoe we dit gaan aanpakken en wat we hiervoor gaan gebruiken. Zo kunt u uw YamahaPuch of Vespa met een gerust hart bij onze werkplaats achterlaten. Volledige transparantie in het reparatieproces vinden wij belangrijk en wij bieden dan ook graag de klantenservice die mensen van ons gewend zijn, al tientallen jaren lang!

Kortom, voor alle soorten restauraties van goede kwaliteit voor een goede prijs bent u bij Dave’s Classics aan het juiste adres! Wij helpen u graag op het gebied van restauratie van alle soorten merken klassieke scooters, brommers en motoren. Voor meer informatie of antwoord op al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen!