Restauratie

Staat er nog een oude Yamaha, Puch of Vespa in uw schuur en wilt u hem graag weer zo goed als nieuw maken? Of heeft u recent een klassieke scooter, brommer of motor gekocht en mankeert er iets aan? Laat het probleem dan zo snel mogelijk verhelpen! Laat Dave’s Classics uw Yamaha, Puch of Vespa een tweede leven geven!

Vakkundigheid en nauwkeurigheid
Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat ieder probleem van uw klassieke scooter, brommer of motor te verhelpen. Of er nu een verroest onderdeel in uw Yamaha, Puch of Vespa zit of dat het frame simpelweg niet meer mooi is. Wij verhelpen het binnen de kortste keren. Wij hebben de juiste kennis en gereedschappen om uw klassieke scooter, brommer of motor zo goed mogelijk te restaureren. Wij verzekeren u dat uw klassieke scooter, brommer of motor nauwkeurig en vakkundig wordt gerestaureerd. Doordat wij gebruik maken van alleen de beste materialen van de beste kwaliteit.

Service
Het restauratieproces verschilt per klassieke scooter, brommer of motor. De een wil graag alleen de buitenkant gerestaureerd hebben, de ander wil graag dat heel de klassieke scooter, brommer of motor uit elkaar gehaald wordt en volledig onder handen genomen wordt. Het ligt er maar net aan wat u zelf wilt. Wij passen ons aan, aan de hand van de wens van de klant. Wij gaan van tevoren dus altijd met u in gesprek over wat uw wensen zijn voor de restauratie van uw klassieke scooter, brommer of motor. Maak uw wensen kenbaar en wij zullen ervoor zorgen dat uw YamahaPuch of Vespa binnen de kortste keren weer als nieuw is!

Kortom, voor alle soorten restauraties van goede kwaliteit voor een goede prijs bent u bij Dave’s Classics aan het juiste adres! Wij helpen u graag op het gebied van restauratie van alle soorten merken klassieke scooters, brommers en motoren. Voor meer informatie of antwoord op al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen!