Klassieke Vespa

Vespa is een merk van bromfietsen en scooters welke geproduceerd wordt door het Italiaanse bedrijf Piaggio. In 1946 werd Piaggio beroemd met de productie van scooters die de naam Vespa kregen. Tegenwoordig zijn de klassieke Vespa’s zeer gewild en is er veel vraag naar. Voor al uw behoeften op het gebied van Vespa klassieke motors, scooters en brommers bent u bij Dave’s Classics aan het juiste adres!

Reparatie klassieke Vespa
Vespa staat bekend om de goede kwaliteit. Toch kan het wel eens voorkeuren, zeker bij de klassieke Vespa’s, dat er iets aan mankeert. Dat is natuurlijk erg jammer, maar geen nood! Wij van Dave’s Classics zijn gespecialiseerd in het repareren van klassieke Vespa’s. Dankzij onze jarenlange ervaring, deskundige kennis en juiste materialen zijn wij in staat om vrijwel alle problemen van uw klassieke Vespa te verhelpen in zeer korte tijd. Service en zorgvuldigheid hebben bij ons de hoogste prioriteit.

Restauratie klassieke Vespa
Komt u er na een hele tijd achter dat u nog een klassieke Vespa in uw schuur heeft staan? Of is uw klassieker nodig aan een onderhoudsbeurtje toe? Breng de klassieke Vespa naar Dave’s Classics! Het is belangrijk dat de restauratie goed gebeurt. Wij weten waar we rekening mee moeten houden en zijn daarom in staat de klassieke Vespa in bijna perfecte staat te restaureren. Bent u benieuwd? Neem dan contact met ons op en wij zullen u laten zien wat wij kunnen op het gebied van Vespa’s restaureren.

Onderdelen klassieke Vespa
Ook voor losse Vespa onderdelen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een aantal losse onderdeeltjes in ons assortiment. Weet u niet zeker welk onderdeel u nodig heeft? Wij zullen u helpen en adviseren bij het kiezen van het juiste onderdeel. Bij Dave’s Classics vindt u onderdeeltjes van de beste kwaliteit voor de beste prijs!

Inkoop klassieke Vespa
Heeft u nog een oude klassieke Vespa in uw schuur staan waar u verder niets meer mee doet? Wij nemen hem graag over, mits hij aan de juiste eisen voldoet. Neem contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk aan de overdraagprocedure beginnen.

Verkoop klassieke Vespa
Bent u geïnteresseerd in een mooie klassieke Vespa motor in perfecte staat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben regelmatig een aantal klassieke Vespa’s in de verkoop staan. De klassieke Vespa’s zijn in zeer goede staat, netjes gerestaureerd en compleet. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wie weet bent u binnenkort de trotse eigenaar van een mooie klassieke Vespa!